Basis-starttarief

Wij hanteren een ‘basis-/starttarief’ van €575,- (excl. BTW). Dit tarief bent u verschuldigd ongeacht het verloop van het aankooptraject en ongeacht de uitkomst.

Prestatiepremie

Wij werken als voordeel voor u en ons met een prestatiepremie. Dit houdt in dat onze premie bij een geslaagde aankoop 20% van het verschil tussen de vraagprijs en de uitonderhandelde aankoopprijs (excl. BTW) bedraagt. Berekening van beide prijzen vindt inclusief de prijs van eventuele roerende goederen plaats.

U vraagt u misschien af wat daarbij uw voordeel is! Bedenk daarbij dat u, door onze inspanningen, uw droomhuis voor de laagst mogelijke prijs zult verwerven en dat uw voordeel daarbij bijna vier keer zo groot als dat van ons zal zijn. Het behoeft daarom geen betoog dat wij ons maximaal zullen inspannen uw droomhuis voor een zo laag mogelijke aankoopprijs te verwerven. Daardoor neemt niet alleen ons voordeel toe, doch dat van u des te meer.

Het basis- c.q. instaptarief wordt in mindering gebracht op de prestatiepremie.

U ziet: wij verdienen ons dubbel en dik terug!! Voor aankopen in het hogere segment kunnen wij op verzoek een staffelkorting hanteren.

Uurtarief

Het uurtarief bedraagt €95 euro excl. BTW.

Gezien de huidige marktomstandigheden werken wij meestal met een uurtarief. In de volgende gevallen hanteren wij zeker het uurtarief:
- bij vooraf afgesproken deeldiensten;
- indien wij bemiddelen bij een woning, die met een “vanaf-prijs” wordt aangeboden;
- indien de prestatiepremie lager uitvalt dan het aantal uren dat door ons aan uw aankoopopdracht is gewerkt;
- indien een aankooptraject tussentijds wordt afgebroken of als de overeenkomst tussentijds wordt opgezegd;
- indien wij dit vooraf zijn overeengekomen.

Het basis- c.q. instaptarief wordt ook bij het uurtarief in mindering gebracht op het totaalbedrag aan uren.