WIE EN WAT ZIJN WIJ?

Een centraal in Zuid-Limburg (Klimmen) gevestigde onafhankelijke aankoopmakelaardij, die gespecialiseerd is in de aankoop van onroerend goed, in het bijzonder woningen. Met opzet zijn wij geheel onafhankelijk van welke makelaarsorganisatie dan ook. Volstrekte onafhankelijkheid is slechts mogelijk als er geen belangenverstrengeling is. Daarom ook hebben wij geen woonhuizen ter verkoop in portefeuille. Deze onafhankelijkheid geeft ons de luxe om geheel zuiver te kunnen (onder)handelen.

Geen lid van een brancheorganisatie wil nog niet zeggen, dat het ontbreekt aan kwaliteit: Wim Slenter, oprichter en eigenaar van “Aankoopmakelaardij Zuid-Limburg”, is sinds 2003 SVM/NIVO gediplomeerd ‘makelaar & taxateur OG’. Ons werkgebied behelst geheel Zuid-Limburg (postcodes 61-- t/m 64--).

Als bouwintermediair willen wij iets toevoegen aan de (aankoop)makelaardij. Maar zelden is een aangekocht woonhuis n.l. geheel naar de smaak van de kopers. Vaak wordt in het aankoopproces al gevraagd naar goede vaklui om verbouwingen/verbeteringen in het aan te kopen huis te verrichten. Aan deze vraag komen wij, als service naar onze opdrachtgevers en als aanvulling op onze makelaarsdiensten, graag tegemoet.